Onze realisaties

In opdracht van de provincie Limburg hebben we de laatste fase van de sanering van de Dautenbeek aangevat.

Gebruikte technieken :

De laatste fase van de stadsontwikkeling “Hoedhaarsite” te Lokeren is afgerond. Ons aandeel in deze bedroeg het construeren van vlonders, zitterrassen en bruggen.

In opdracht van de stad Tongeren hebben we een klein parkje in het gehucht Nerem heraangelegd. Buro Landschap voorzag ons van een ontwerp waardoor het parkje aantrekkelijker, avontuurlijker en natuurlijker zou worden.

Gebruikte technieken :

Exact een jaar geleden zijn we gestart met dit omvangrijke vijverherstelproject in opdracht van Agentschap Natuur en Bos.
Een historisch complex van vier voormalige viskweekvijvers diende volledig te worden heraangelegd ten voordele van watervogels en rietbroeders.

Een week geleden plaatsten we een ooievaarsnest achteraan het bedrijfsterrein. Al een week later komt de eerste kandidaat-bewoner op prospectie.

In opdracht van de provincie Vlaams-Brabant en de gemeente Scherpenheuvel-Zichem hebben we een nieuw erosiebekken aangelegd.

Gebruikte technieken :

In opdracht van het provinciebestuur van Limburg hebben we de bestaande Kleinschalige waterzuivering (KWZI) van het provinciaal domein van Nieuwenhoven moeten renoveren.

Gebruikte technieken :

Machinist Glenn heeft sinds kort zijn oude fendt 936 ingeruild voor een bijna nieuwe fendt 942.

In het kader van een particulier renovatieproject van een kasteelgebouw te Diepenbeek hebben we de volledige heraanleg van de slotgracht voor onze rekening genomen.

Gebruikte technieken :

Interesse in onze werkzaamheden?

Hebben we uw interesse kunnen wekken in onze werken?
Stuur ons dan uw coördinaten door en wij nemen met u vrijblijvend contact op.

rechts