Onze realisaties

Scoutingvereniging BAVO uit Beverst bij Bilzen wilde hun buitenspeelzone een grondige make-over geven.

Een uitgedokterd plan en visie bestond voor een beperkt aantal deelitems. Rond deze “vaste” elementen werd ons gevraagd om een avontuurlijke, aantrekkelijke en natuurlijke speelzone te ontwerpen.

Op ontelbare plaatsen in Vlaanderen hebben we reeds soortenrijke graslanden aangelegd in parken, groen- en natuurgebieden of bestaande gazonwoestijnen omgevormd naar meer biodiverse bloemrijke graslanden.

Het was eigenlijk not done dat voor onze eigen burelen nog steeds een kaal geschoren grasmat lag.

Gebruikte technieken :

Voor de gemeente Herent hebben we na Helse Heuvels een tweede pleintje een volledige make-over mogen geven. Ditmaal mochten we de publieke ruimte “Dellepark” onder handen nemen.

Vlak tegen het militair domein van Weelde (Antwerpen) zijn we in opdracht van de Vlaamse Gemeenschap, Agentschap Natuur en Bos, gestart met een groot natuurinrichtingsproject.

We hebben recent een bijkomende jonge tweedehands rupsdumper Prinoth Panther T12 aangeschaft.

Voor de Vlaamse Landmaatschappij en de gemeente Kinrooi hebben we verscheidene dorpspleintjes in de historische stadskern van Kessenich moeten heraanleggen.

Ten laste van de stad Antwerpen hebben we in het Valaarpark in Wilrijk een parkvijvertje mogen renoveren.

Gedurende drie jaar mogen we jaarlijks gaan maaien in het Schoonselhof te Antwerpen. Een klus voor ons TRUXOR-amfibievoertuig.

Gebruikte technieken :

In het kader van een hermeanderingsproject in opdracht van de Vlaamse Milieumaatschappij aan de Kleine Nete te Herentals moesten we een mooie wandelbrug plaatsen over de Kleine Nete.